WELCOME TO MY DEAREST BLOG . DO UR COMMENT IF U WANT TO . DUNT READ IT IF U ARE NOT INTERESTED WIT IT . DUNT TALK BAD ABOUT ME . I HATE IT . U LOVE ME . I LOVE U TOE . HATE ME . WHO CARES . WUT EVER . ANYWAYS .TENGGS FOR UR COOPERATION! HOPE U ENJOY UR STAY HERE AT MY BLOG IT : IF UR HERE TO SPAM. LEAVE . OKEW ? . CAUSE U JUST WASTE MY TIME AND U TIME . IF U FIND TAT I'M WRINTING SOMETHIN TAT IS 'OFFENSIVE ' TOWARD YOU . CLOSE THE WINDOW . AND DUNT CAME BACK . EVER TAT IS MY BLOG . WUT EVER I WRITE . TAT MY LIVE . DUNT BE SUCK !!.

rindu ♥

rindu ny dkt si dia . perhh dah lame gile aku tak contact die . rindu tahap gile dah ni . rindu sgt2 . aiyaa mau buat mcm mnew nie . saya rindu awak nur nadira . ari tu kita text jap je . n then aku lak yg tertydo . ish melepas dah aku . hahaha . rindu nyew at si dye . nak contact die tapi keadit aku lak low en . atoiiyy mcm2 hal en . aku rindu gyle nak dgr die say ily <3 + imy at aku . dah lame ouh aku tak dgr die cakap mcm tu . every second aku asikk ingat at dye je . aku tak penah lupe at dye walaupun 1sec oke . die sentiase ada dekat dalam haty aku walaupun kami berjauhan kan sayang ? . i still need u cyunk . i want u in my life . i'm really2 miss u . miss the moment we be together . we happy . everythin i miss wit u . i want to see ur smile . ur laugh . ur text .  i hope i can get back the moment .  wat ever happen i will be beside you . you always convince me that you will keep stay here with me and take care about our relationship and convince me that you'll never left me behind . you will keep stay faithful with me . no 3rd person in our relationship . no matter wat happen . form now untill forever . remember that . you only my heart . ily nur nadira ♥ 

JUM LIKE :)

2 comments:

  1. no hal lah abg....
    jue phm2..:):)
    jue doakan yg t'ba!k untk k n abg....
    =)...

    ReplyDelete